1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kubota Bulgaria откри изложбена зала в град София

Kubota Bulgaria откри изложбена зала в град София

В нея се представят трактори в ниския мощностен диапазон, подходящи за хоби фермерите и за комунални цели

Kubota Bulgaria официално откри изложбена зала в град София, на "Ботевградско шосе" 491, където могат да се видят модели на японската марка в мощностия диапазон от 12 до 30 к.с. Те са подходящи за малките и хоби фермерите, както и за комунални услуги и дейности по поддържането на зелени площи, спортни терени, хотелски комплекси, снегопочистване, строителна дейност.

„С откриването на шоу рума искаме да популяризираме именно малките трактори Kubota, тъй като марката е номер едно в хоби фермерството и в комуналната сфера“, подчерта управителят на фирмата Георги Прохаски. Тези малогабаритни и маневрени трактори се предлагат със съответния прикачен инвентар като плугове, брани, фрези, багерни уредби, косачки и др., заяви търговският директор на компанията Мирослав Николов.

Атрактивни и многофункционални са и специалните транспортни средства RTV на Kubota, намиращи приложение във фермите, горските стопанства или за туристически атракции. „Много сме радостни да работим с Kubota Bulgaria и съм убеден, че този шоу рум ще повиши продажбите на малките трактори Kubota”, коментира Мартин Шмитц, мениджър продажби в Kubota Германия.

С над 5-годишно присъствие на българия пазар Kubota Bulgaria е постигнала 10% пазарен дял при тракторите от малкия и средния мощностен диапазон. Kubota Bulgaria предлага и трактори в по-високия клас, подходящи за различни по размер земеделски стопанства.
 
Откриването на изложбената зала съвпадна със старта на ежегодната среща на дистрибуторите на Kubota от Източна Европа. За първи път събитието се провежда в България – в гр. Правец, с любезното домакинство на Kubota Bulgaria.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.