1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Steyr CVT - абсолютна мощност, висока производителност и икономичност

Steyr CVT - абсолютна мощност, висока производителност и икономичност

Тракторите могат достигнат максимална подемна сила от 10,460 кг

Ако искате трактор, който няма да се спре пред нито едно предизвикателство - Steyr CVT е точният продукт, когато се нуждаете от абсолютна мощност, висока производителност и икономичност. Независимо дали работите на собствената си ферма или изпълнявате контракт - не само вие, но и всички около вас ще бъдат впечатлени от Steyr CVT.

Двигателят е с допълнителна мощ

Осемте модела от CVT серията са снабдени с мощни 4-цилиндрови комън рейл двигатели с мощност от 131 до 269 к.с. С 6.75 литра работен обем, турбокомпресор и интеркулер те предоставят максимално ускорение при ниски обороти на двигателя.

Повече производителност с интелект

Благодарение на APM, фермерите може да се концентрират над работата си без да се притесняват, защото системата винаги използва най-ниските работни обороти на двигателя, за да се постигне максимална икономия на гориво дори и при максимално натоварване.

Хидравлична сила с ум

По отношение на мощността, това са най-добрите трактори в този клас: с безкрайно безстепенно настройване на потока на хидравлична течност, тракторите Steyr CVT могат достигнат максимална подемна сила от 10,460 кг.

Работа без излишна умора

Ниските нива на звука от 69dB, възможността за регулиране на волана, хоризонтална и вертикална настройка на седалката и независимо окачване предоставят оптимален комфорт без умора, дори и продължителна работа.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.