1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. Тази седмица в АГРОФОРУМ: Модерна агротехника в Деня на отворените врати на Института по земеделие в Карнобат

Тази седмица в АГРОФОРУМ: Модерна агротехника в Деня на отворените врати на Института по земеделие в Карнобат

И още: Агро Арена край село Горна Митрополия

Българската почвообработваща техника затвърджава позициите си сред румънските фермери. Как и с какви машини – вижте тази седмица в АГРОФОРУМ.

Добра година за рапицата и пшеницата отчитат земеделски производители от Силистренско и Добричко. На опитни полета те разгледаха най-новата френска селекция и за предстоящия стопански сезон си избраха подходящи сортове и хибриди.

Ефективната растителна защита e комплекс от мероприятия, съобразени със спецификите на конкретната година. Затова информацията и презентациите на специализираните компании могат да се окажат безценни в стремежа на всеки фермер да приключи стопанската година с максимално високи резултати.

Какво ново за животновъдите – специализирана техника за малки и големи ферми – телескопични товарачи и трактори. Вижте тази седмица в АГРОФОРУМ.

Въпреки че жътвата на рапицата предстои още отсега фермерите планират площи и сеитбообороти за предстоящата нова кампания. В разчетите им несъмнено стои и въпросът кой хибрид от маслодайната култура да изберат.

Модерна технология и висока производителност, икономия и комфорт са стандартите в селскостопанското машиностроене. Такава агротехника видяха посетителите в Деня на отворените врати в Института по земеделие в Карнобат.

Видео анонс на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ" за периода 21.06.-28.06.2014 г.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.