1. Начало
  2. Новини
  3. Времето
  4. Днес облачността от запад ще започне да се разкъсва и намалява

Днес облачността от запад ще започне да се разкъсва и намалява

Максимални температури, в повечето места, между 21° и 26°, в София - около 21°

Днес облачността от запад ще започне да се разкъсва и намалява, но над Източна България през целия ден ще остане предимно облачно. Там ще има и валежи, които до вечерта ще спрат, съобщи Агенция „Фокус”. На места в Западна и Централна България в следобедните часове също ще превали, на отделни места и ще прегърми. Ще духа северозападен, в източните райони - северен вятър, който през деня временно ще се усили, особено по Черноморието. Максимални температури, в повечето места, между 21° и 26°, в София - около 21°.

Над Черноморието ще бъде предимно облачно с валежи от дъжд, които в следобедните часове ще спрат. Възможно е и да прегърми. Ще духа умерен, временно и силен северен вятър. Максимални температури 19°-22°. Температурата на морската вода е 23° - 24°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

Над планините облачността ще е предимно значителна. След обяд ще превали, а на места и ще прегърми. Вятърът ще е от север-северозапад – умерен, временно до силен. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16°, на 2000 метра – около 8°.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.