1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Над 128 фирми от страната и чужбина са заявили участие в тазгодишното изложение "Селското стопанство и всичко за него"

Над 128 фирми от страната и чужбина са заявили участие в тазгодишното изложение "Селското стопанство и всичко за него"

Събитието ще се проведе от 5 до 9 август 2014 г. в СК „Простор”, гр. Добрич

Над 128 фирми от страната и чужбина са заявили участие в тазгодишното изложение "Селското стопанство и всичко за него". Ще участват фирми предлагащи: едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, семена и посадъчен материал, препарати за растителна защита, масла и смазочни материали, леки автомобили,  специализирана литература.

Директно участие са потвърдили фирми от Румъния, Турция и Гърция. Промяната на датите допринесе до засилен интерес към изложението. Освен редовните ни участници, наблюдаваме и ръст на заявките от фирми, които за пръв път ще участват в изложението. Това е сигурен знак, че панаирът доказва, че житницата на България – Добруджа, е центърът за представяне на най-новите технологии, машини и съоръжения за селско стопанство, както и постиженията в земеделието.

Тази година XXII-то Международно изложение „СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО”, което е едно от най-значимите изложения в България, ще се проведе от 5 до 9 август 2014 г. в СК „Простор”, гр. Добрич.

Повече информация и съпътстваща програма

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.