1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Тракторите на Слънцето, тракторите на Ал Бано

Тракторите на Слънцето, тракторите на Ал Бано

Фермата на световно известния певец залага на машините на Антонио Караро

Антонио Караро подновява отдавна установеното си партньорство с Ал Бано Каризи до 2019 г. Ал Бано, който е бил посланик на марката за компанията Campodarsego (Камподарсего), като още от 1967 г. винаги е избирал "тракторите на Слънцето" - както той обича да нарича машините на Антонио Караро - за да се грижи за фермата си в Челино, Сан Марко (Бриндизи) в област Пулия. Наскоро той е увеличил още машините си от Антонио Караро, като добавя прекрасния TGF 9800 от серията Ergit 100 с кабините StarLight.

al_bano_3962_ok_comunicato1_500

Певецът и автор на песни с велик глас, Ал Бано, е станал световно известен не само като артист, но също така и с личната си история като земеделски производител и семеен мъж, който винаги е поддържал тесни връзки с неговите корени и дълбоката любов със земята. Днес, с винарните си Ал Бано Каризи придобива световна известност с безспорното качество на вината, произведени от лозята, отглеждани на богати и плодородни почви, съгласно принципите на биологичното земеделие и отговарящи на местните традиции.

al_bano_9322_ok_comunicato1_500

Експерти агрономи и енолози следят всяка стъпка от процеса на производството на вино, от гроздобера до отлежаването на виното в дъбови бъчви. Днес, вината на Ал Бано се разпространяват по всички краища на света с имена, дадени от някои от най-великите му песни, като Terra Mia, Mediterraneo, Felicita и Nostalgia, или посветената на любимия му баща линия Don Carmelo.

Фермата на Ал Бано също произвежда висококачествен студено пресован зехтин, който се изнася основно за страните от Северна Европа. Още един прекрасен продукт, роден от любовта на земите, благодарение на "тракторите от Слънцето" от Антонио Караро.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.