1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Днес се открива БАТА АГРО 2014

Днес се открива БАТА АГРО 2014

Изложението ще продължи до 29 август 2014 г.

Днес, 26 август в 11:00 ч. министърът на земеделието и храните Васил Грудев ще открие юбилейното пето издание на Международното специализирано селскостопанско изложение „БАТА АГРО“, което ще се проведе на летището в град Стара Загора.

Министър Грудев ще участва и в пресконференцията на изложението.

В изложбените дни ще бъде представена най-съвременна и модерна земеделска техника, а програмата е наситена с тест драйв и демострации, съпътстващи мероприятия и презентации.

Най-голямото специализирано изложение за земеделска техника в България БАТА АГРО вече ще се провежда два пъти в годината.

Водещият за страната ни специализиран селскостопански форум БАТА АГРО през 2014 година ще се проведе от 26 до 29 август. От 2015 година ще има свое пролетно издание, което ще се проведе от 4 до 7 март отново на летище Стара Загора, в познатия и утвърден формат, информират от Асоциацията.

За организаторите

БАТА АГРО е най-мащабният проект на Българска асоциация на търговците на агротехника – неправителствена браншова организация, която обединява оторизираните представители на водещи производители на земеделска техника. Основна цел на Асоциацията е модернизацията на българските земеделски стопанства, осъществимо със съдействието на всички ангажирани в сектор „Земеделие” институции.

За повече информация можете да посетите сайта: http://autumn.bata-agro.org/.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.