1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма Стойчеви – доверен партньор на стопаните от Плевенско

Фирма Стойчеви – доверен партньор на стопаните от Плевенско

Трима производители се доверяват на икономичната и ефективна агротехника, която компанията предлага

Трима земеделски производители от региона на Плевен са избрали за свой партньор в бизнеса фирма Стойчеви. Посещаваме три стопанства в селата Рибен, Комарево и Байкал – за да разберем защо техниката на фирма Стойчеви е предпочитана. Христо Иванов обработва 5 хиляди декара земя в землището на село Рибен. В стопанството двата закупени от фирма Стойчеви трактори Зетор са универсални: използват се за всякакви земеделски дейности.

Повече за тракторите Зетор научаваме от Иван Цеков, управител на базата на фирма Стойчеви в Плевен. Той представя два модела на Зетор - Проксима 100. Механизаторите, разбира се, най-добре знаят как работят на терен тракторите Зетор. Андриян Сурджийски от 5 години работи в стопанството в село Рибен и смята, че Зетор-ът е незаменима машина. Тракторите са здрави и ефективни машини, а сервизното обслужване от фирма Стойчеви е абсолютно навременно – такава е оценката на земеделския производител от село Рибен Христо Иванов.

Всички клиенти на фирма Стойчеви, с които разговаряме, са абсолютно доволни от сервиза на фирмата – действа се бързо и професионално. Ремонти обаче рядко се налагат. Защото машините рядко се чупят.

Младият стопанин от село Комарево Румен Петров също работи с техника от фирма Стойчеви и обработва 700 декара земя. На терен е най-голямата машина на Зетор – трактор Зетор Кристал с мощност 163 конски сили. Моторът е 6.1 Дойц, 6-цилиндров.

Марин Николов е земеделски производител от село Комарево. И той обработва 700 декара земя - с техника от фирма Стойчеви. Впечатлен е от трактора Зетор Кристал – намира машината за удобна и изключително ефективна на терен.

Последната демонстрация, която фирма Стойчеви показва на терен, е на стърнищния култиватор Уния. Гостуваме на младия земеделски производител от село Байкал Събко Борисов. Той обработва около 2 хиляди декара земя. От 5 години работи с фирма Стойчеви – за него те са не просто партньор в бизнеса, а приятел, който винаги е до теб. Управителят на базата на фирма Стойчеви в Плевен Иван Цеков охотно ни обяснява за стърнищния култиватор на Уния. Той се предлага в няколко разновидности – от 3 до 6 метра.

Без модерна техника, земеделието днес е невъзможно. От фирма Стойчеви добре знаят това, още по-добре го знаят земеделските производители. Затова се доверяват на икономичната и ефективна агротехника, която фирма Стойчеви предлага на българския пазар.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.