1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Не пропускайте Агро ТВ и този уикенд!

Не пропускайте Агро ТВ и този уикенд!

Акценти в програмата

Земеделските производители все повече се стремят към автоматизация, дигитализация и постигане на максимална прецизност при различните операции на полето. Една от най - важните е растителната защита. Какви трябва да са пръскачките, за да имаме най-висока ефективност? Ще разберете тази събота в предаването АГРОФОРУМ

Обзор на ситуацията с африканската чума по свинете в област Силистра. Също - новото ръководство на Селскостопанска академия с нови планове. Тези и още теми очаквайте в Седмичния обзор на Агро ТВ този уикенд.

Сигнали за изхвърлени останки от заклани прасета сред природата. Смрад от загробените животни. За екологична катастрофа ли става дума? Гледайте Коментара на Валентина Спасова

А в неделя традиционният ни Агрокоментар е посветен на новия шеф на Фонд "Земеделие"  Васил Грудев, който тръгна да изчиства авторитета на фонда – доста компрометиран в годините. Какви са първите му крачки? Успешни ли са?

"Говори България" в неделя  в едно от избраните си издания ще потърсим примери за пасищно животновъдство в община Златица и исторически  свидетелства от община Мирково. 

Поливно земеделие- технологии, пестящи вода. Повече по темата - в предаването "Брюксел в превод"  тази неделя. 

Приятни почивни дни с Агро ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.