1. Начало
  2. Новини
  3. ОСП от полза за всички нас
  4. Информационна среща за младите фермери в Пловдив

Информационна среща за младите фермери в Пловдив

Организатори са АГРО ТВ и Висше училище по агробизнес и развитие на регионите

 

На 18 септември 2019 г. от 10:30 часа във Висше училище по агробизнес и развитие на регионите в гр. Пловдив ще се проведе информационна среща на тема: „Как ОСП подкрепя младите фермери и успешно внедряване на дигитални технологии в земеделското производство“.Пред студенти от висшето училище ще бъдат изнесени презентации, свързани с ролята на младите фермери в Европа, подкрепата, която те получават по Първи и Втори стълб на ОСП, внедряване на иновативни и дигитални технологии в земеделското производство. Млади фермери ще разкажат за своя успешен бизнес и за очакванията си през новия програмен период.

Поканени са официални гости от Министерството на земеделието, храните и горите, Селскостопанска академия, Държавен фонд Земеделие-Разплащателна агенция, Националната служба за съвети в земеделието, Асоциацията на младите фермери в България.

Основната цел на проекта е да се изтъкнат ползите от подкрепата на Общата селскостопанска политика не само за пряко свързаните със земеделието, но и за широката общественост /най-вече млади хора/.

 Програма на събитието вижте тук.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.