1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Една машина, много приложения

Една машина, много приложения

Кубота с нови тенденции при комуналната техника

Демонстрация на най-иновативната комунална техника Кубота се проведе в емблематичния парк на Стара Загора - Аязмото. Техниката е подходяща за професионална поддръжка на затревени терени на територията на общини, футболни клубове и голф игрища. Основно предимство на представената техника е ниският разход на гориво и компактни размери в комбинация с максимална продуктивност.

Основен акцент на демонстрацията бяха самоходните косачки. Те са разделени в 5 серии, като при всеки един от моделите има възможност за избор на косилен апарат с различна работна ширина. Кошовете за събиране на окосената трева достигат до 1000 литра вместимост, а при някои от тях разтоварването може да се извърши дори на ремаркета с височина до 1,80 метра.

За големи терени с неравна повърхност Кубота предлага друго иновативно решение. Моделът F 1900 D е със задвижване на всички колела. Вградените двигатели са дизелови с директно впръскване, което превръща косачките в изключително подходящи и ефективни за организации и фирми, занимаващи се професионално с проектиране и озеленяване на терени.

Универсалното превозно средство RTV X900 е другата гордост на фирмата. Оборудвано е с 3-цилиндров дизелов двигател Кубота с водно охлаждане с мощност 21 к.с. и стандартна 4WD система с блокаж на диференциала, като гарантира отлични способности дори и при най-екстремни условия.

Когато сравняват - избират нас!" - с това мото Кубота се превръща в лидер на българския пазар за комунална техника. Кубота осигурява 4 години гаранция на своите клиенти и преференциални условия на закупуване на машините.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.