Търсене
  1. Начало
  2. Етикет
  3. slow-food

Етикет: Slow Food

Доц. Десислава Димитрова, Институт по биоразнообразие и екосистемни изследвания при БАН, координатор на Slow Food България:
Интервюта Храни, Напитки, Здраве

Доц. Десислава Димитрова, Институт по биоразнообразие и екосистемни изследвания при БАН, координатор на България:

Малките производители имат нужда от устойчива национална политика. Много малко от специфичните продукти са реален бизнес

Използваме бисквитки, за да ви предоставим възможно най-доброто разглеждане на нашия уеб сайт. Ако продължите да използвате сайта без да променяте настройките за бисквитки, ще приемаме, че сте съгласни с условията. Във всеки един момент може да промените вашите настройки за бисквитки.

Научете повече за нашата Политика за поверителност