1. Начало
 2. Предстоящо
 3. Изложби
 4. ИНТЕРФУД И ДРИНК

ИНТЕРФУД И ДРИНК

От 5 до 8 ноември 2014 г. Интер Експо Център - София ще бъде домакин на тринадесетото издание на международната специализирана изложба ИНТЕРФУД И ДРИНК. Изложението се утвърди като един от най-значимите за страната и на Балканите професионални форуми на хранително-вкусовата промишленост.

В дните на изложбата български и чуждестранни производители, представители, дистрибутори и търговци ще представят разнообразие от храни, напитки, хранителни добавки, опаковки и други. Освен богатата гама съвременни машини и технологии, адитиви, суровини и материали, в дните между 5 и 8 ноември ще се проведе полезна делова програма от конференции, конкурси, презентации, семинари, делови срещи и др.

Ежегодно нараства интересът за участие в изложбата както от традиционни, така и от нови български и чуждестранни компании. Планираните и тази година колективни участия ще осигурят възможност на посетителите от чуждестранни бизнес делегации да осъществят ползотворни делови срещи и контакти.

За пета поредна година ще се проведе БИО ЗОНА, посветена на сертифицирани продукти на биологичното земеделие и производство.

За четвърта поредна година в специализирана ЗОНА “ДИЕТА & ФИТНЕС” български и чуждестранни компании ще демонстрират качествата на традиционни и нови продукти за здравословно хранене и спортен режим.

Асоциацията на конвивиумите на SLOW FOOD в България за пета поредна година ще представи родните кулинарни съкровища.

Профил на ИНТЕРФУД И ДРИНК:Храни - захарни и шоколадови изделия, растителни масла, маслини и продукти от маслини, консервирани храни и полуфабрикати, мармалади, подправки, сушени плодове, ядки, варива, деликатеси, сладолед, пресни плодове и зеленчуци, зърнени храни, мед и пчелни продукти и др.

 • Напитки – чай, кафе, разтворими напитки, минерална и изворна вода, натурални сокове, фреш напитки, алтернативи на млякото и др.
 • Хранителни добавки, адитиви, овкусители, емулсии, оцветители, стабилизатори, аромати, ингредиенти и др.
 • Машини и технологии за производство и преработка, конвектомати, средства за професионално почистване, опаковъчни машини, машини за бутилиране, системи за пречистване и преработка на питейни води, пречистване на природни, процесни и отпадъчни води и др.
 • Складово оборудване, стелажни системи и решения за вътрешна логистика
  Опаковки – пластмасови каси, кутии, палети, опаковки, хартиени пликове, самозалепващи етикети и др.
 • Специализирани транспортни средства
 • Специализирани печатни и електронни издания

Паралелно с ИНТЕРФУД & ДРИНК в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.