Услуги

post-image Услуги

Национална Почвена Служба

Национална почвена служба - НПС

НПС е водеща компания в предоставянето на точни и прецизни препоръки за избор на подходящи терени за създаване на насаждения за производство на висококачествена и конкурентноспособна земеделска продукция.
post-image Услуги

МОНТАЖАГРО ООД

Фирма "МОНТАЖАГРО"ООД предлага инженеринг, консултации,проектиране, доставка и монтаж на складови бази от силозен тип
post-image Услуги

Марпекс Агро ЕООД

„МАРПЕКС АГРО“ ЕООД – гр. РУСЕ e фирма, чийто основен предмет на дейност е продажбата на селскостопанска техника - нова и употребявана, качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване и сервизиране на селскостопанска техника, изграждане на съоражен
post-image Услуги

САВАШ АГРО ЕООД

КОЛЕГИ ПРЕДЛАГАМ ЖЪТВА С НОВ КОМБАЙН
Предлагам всякаква обработка на земя - оран, сеитба и други. Изгодни цени.
ЗА ЦЯЛА България!
Само с това се занимавам, и си събирам сериозни клиенти от сега. Работя възможно най естествено, и за
post-image Услуги

ves-kom-impeks EXPORT

Вес-ком-импекс се занимава с износ на плодове и зеленчуци, предохлаждане, инспектиране, калибриране, пакетиране, етикетиране, палетизация и съхранение, както и с продажба на разсад ягоди.
post-image Услуги

СВЕМАР ООД

СВЕМАР ООД - Хидропосев, озеленяване, поливни системи, семена, тревни смески, агро-напояване
post-image Услуги

Кооперация СиС Кооп

Кооперация Сис Кооп предлага земеделски кредити на членовете си, съобразени с нуждите и възможностите на земеделският производител и животновъд. Вие ще получите коректно обслужване и консултация относно желания от Вас кредит на територията на цялата стран
post-image Услуги

МАКС АГРО

МАКС Агро е интегрирана бизнес информационна система за управление на бизнеса от клас ERP. Софтуерната система е създадена да отговаря изцяло на специфичните нужди на българския агробизнес.
С МАКС Агро постига максимална ефективност чрез обхващане
post-image Услуги

АГРО ФЛОТ

За вас, фирми от агробизнеса, МикроАкаунт създаде АГРО ФЛОТ, специализиран софтуер за управление на автопарка от земеделска техника.
post-image Услуги

АГРО ОФИС ПРО

За фирмите от сферата на агробизнеса МикроАкаунт ЕООД създаде АГРО ОФИС ПРО, професионален софтуер за арендни и наемни договори и изчисляване на рента.
post-image Услуги

EU Consult

ИЮ Консулт (ЕU Consult) e сред първите компании в България, специализирана в подготовка и управление на проекти за безвъзмездно финансиране от националните и европейски фондове.
Ние залагаме на високо качество на предлаганите услуги, с фокус върху