1. Начало
  2. Новини
  3. Автомобили за бизнеса
  4. Електрическото Volvo C40 Recharge дебютира у нас със спортна визия

Електрическото Volvo C40 Recharge дебютира у нас със спортна визия

Новото C40 Recharge ще се предлага с иновативни и гъвкави схеми на финансиране

Изцяло новото Volvo C40 Recharge дебютира у нас и вече може да се разгледа и изпробва в шоурума на шведската марка в София. Всички почитатели на чистата мобилност и изискания скандинавски дизайн вече могат да се насладят на визията и да се убедят в качествата на новия модел. Електрическият спортен SUV на Volvo впечатлява с модерна спортна визия, различна от всичко предлагано от марката до момента.

Задницата на новото Volvo C40 Recharge се отличава с дизайн на купе, а в предната част изпъкват тънките светлини с най-съвременна пикселна технология. Това е и първият автомобил на шведската марка, в който не е използвана никаква кожа, но е постигнат екологичен лукс. Атмосферата в салона разполага с нова усъвършенствана система за пречистване на въздуха в купето, която предотвратява проникването на до 80% от опасните частици. Интериорът е озарен от успокояваща естествена светлина.

Volvo C40 Recharge
Новото Volvo C40 Recharge идва с една от най-добрите мултимедийни системи на пазара, базирана на Android и разработена съвместно с Google. С нея потребителите могат да разчитат на напълно интегрирани в колата приложения и услуги на Google, като Google Assistant, Google Maps и Google Play. Неограничените данни позволяват отлична връзка и актуализация на софтуера по въздуха, което означава, че автомобилът ще продължава да се актуализира дори след като е напуснал завода.

Новото Volvo C40 Recharge се задвижва от два електромотора - по един в предната и един в задната ос, със системна мощност от 408 к.с. Новият шведски SUV може да измине над 430 км напълно електрически автономен пробег по цикъла WLTP. Електромоторите се задвижват от батерия с капацитет 78 кВтч, която може да бъде заредена до 80% за около 32 минути. Има и версия с мощност 231 к.с. и предно задвижване. Новото Volvo C40 Recharge съчетава в себе си всички предимства на предшествениците си, както и екологичност на още по-високо ниво, дизайнерски интериор подхождащ на премиум марка, пословична сигурност и дръзка външност.

Volvo C40

Цената на новото Volvo C40 Recharge стартира от 101 330 лева с ДДС с включени 5 години гаранция, услугата „От врата до врата”, както и сервизен пакет за 3 години, покриващ безплатно регулярен сервиз и нормално износващи се консумативи като дискове, накладки, пера на чистачките и др.

Новото C40 Recharge ще се предлага с иновативни и гъвкави схеми на финансиране, включващи и новата за България форма на абонамент, която обединява наем на автомобила, сервиз, зимни гуми и други елементи, според желанията на клиентите. Лизингът се осигурява от „Мото-Пфое Лизинг”. Първите бройки вече са продадени и новите горди собственици чакат с нетърпение да получат новата електрическа звезда.

 

Снимки Тони Тончев

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.