1. Начало
  2. Новини
  3. Храни, Напитки, Здраве
  4. Министър Найденов ще посети специализираните изложби за храни и напитки в Интер Експо център

Министър Найденов ще посети специализираните изложби за храни и напитки в Интер Експо център

В четирите изложбени зали продукти ще покажат повече от 450 български и чуждестранни фирми

Днес в 14:00 часа министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов ще разгледа международните специализирани изложби за храни и напитки – Месомания, Светът на млякото, Салон на виното и Интерфуд и Дринк в Интер Експо център.

Също днес зам.-министърът на земеделието и храните Цветан Димитров ще участва в кръгла маса на тема „Агенция по храните – законодателство, възможности и предизвикателства”, която ще се проведе в 14:00 часа в рамките на изложенията.

В четирите изложбени зали продукти ще покажат повече от 450 български и чуждестранни фирми изложители и подизложители от 26 държави, сред които България, Италия, Германия, Испания, Франция, Австрия, Полша, Великобритания, Белгия, Холандия, САЩ, Дания, Швейцария. Месо и традиционни месни продукти и деликатеси, мляко и млечни продукти, хлебни и сладкарски изделия, елитни вина и спиртни напитки, както и съвременни машини, лабораторно и друго оборудване ще могат да бъдат видяни от посетителите.

Организатори на изложбите са Асоциация на месопреработвателите в България, Асоциация на млекопреработвателите в България, Национална асоциация на млекопреработвателите, Федерация на хлебопроизводителите и сладкарите в България, Национална лозаро-винарска камара и Агенция Булгарреклама.

Повече информация за изложението можете да намерите тук

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.