1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Българо-американска кредитна банка предлага атрактивни условия за финансиране на вашия бизнес

Българо-американска кредитна банка предлага атрактивни условия за финансиране на вашия бизнес

Може да ползвате оборотни и инвестиционни средства

Българо-американската кредитна банка предоставя кредити за закупуване на земеделска земя с финансиране до 70% с максимален размер до 500 000 лева. Гратисният период е до 60 месеца.

Друга възможност за земеделските производители е да ползват до 100% финансиране за закупуване на земеделска земя, като кредитът може да е с максимален размер не повече от 500 000 лева, като срокът на изплащане е до 60 месеца.

Българо-американската кредитна банка предлага още земеделски кредит срещу директни плащания с цел набавяне на оборотни средства, като максималната сума, която земеделският стопанин може да получи, е 750 хил. лв. Лихвата е фиксирана - 5,50% годишно.

Отлична възможност за агробизнеса е ползването на инвестиционен кредит, подкрепен с гаранция от Националния гаранционен фонд. Кредитополучатели могат да бъдат микро, малки и средни предприятия.

Срокът на кредита е до 60 месеца, като минималната сума, която може да бъде отпусната, е 20 000 лв. Самоучастието трябва да бъде минимум 13%, лихвата е до 6,50%.

Българо-американската кредитна банка предлага още: оборотен кредит, подкрепен с гаранция от Националния гаранционен фонд, със срок до 60 месеца, като максималната сума, която може да бъде отпусната, е 2 млн. лв. До 7% е лихвеният процент на годишна база.

За инвестиционно и оборотно финансиране може да се ползва кредит, отпуснат по съвместна програма с Българска банка за развитие.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.