1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Българска Асоциация Земеделие и Храни организира кръгла маса

Българска Асоциация Земеделие и Храни организира кръгла маса

Снимка:

Тема на дискусията утре ще бъдат и предизвикателствата пред новия програмен период 2014-2020 г.

Българска Асоциация Земеделие и Храни (БАЗХ) организира кръгла маса на тема „Българското земеделие в Европа на прага на новия програмен период на Общата селскостопанска политика 2014 – 2020 г.“.

Събитието ще се състои на 12 ноември 2013 г. (вторник) от 11 ч. в хотел „Анел“. Поканени са да присъстват всички браншови организации от сектор „Земеделие и храни“, Министерство на земеделието и храните и Държавен фонд „Земеделие“.

Теми на дискусията ще бъдат резултати от програмния период 2007-2013 г., предизвикателства пред новия програмен период 2014-2020 г., специфични секторни проблеми и финансови инструменти за подпомагане.

Българска Асоциация Земеделие и Храни (БАЗХ) е създадена от д-р Мирослав Найденов, министър на земеделието и храните 2009 -2013 г. с цел експертно подпомагане на развитието на сектор „Земеделие и храни“ и активно участие в разработването на политики за бъдещето селскостопанско развитие на България. В тази връзка ще бъдат организирани поредица от дискусии, на които се очаква да се включат широк кръг от заинтересовани страни.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.