1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ДФ „Земеделие” с нов сайт по Програмата за развитие на селските райони

ДФ „Земеделие” с нов сайт по Програмата за развитие на селските райони

Новата електронна страница е с адрес www.prsr.bg

Тази седмица стартира новия интернет сайт към ДФ „Земеделие”, обособен с информация изключително по Програмата за развитие на селските райони (ПРСР).

Новата електронна страница е с адрес www.prsr.bg и e разработен с цел бенефициентите и кандидатите на ДФЗ да имат постоянен и пълен достъп до информацията за възможностите за безвъзмездно европейско финансиране по линия на Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2007-2013 г.

Интернет порталът предоставя в структуриран вид конкретна информация на земеделските производители за текущото състояние на отделните мерки за финансово подпомагане по Програмата, график на прием на проекти, настъпили промени в нормативната база,  проверка на статуса на вече подадени проекти, както и актуални новини и събития.

Основна цел на сайта е бенефициентите на ДФ „Земеделие” да могат самостоятелно да проследяват движението и текущото състояние на инвестиционните си предложения чрез въвеждане на своя УРН (уникален регистрационен номер) в обособеното поле „Проверка статус на проекти”, като се спазват принципите на прозрачност и публичност.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.