1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ИА „Борба с градушките“ с проект за усъвършенстване на знанията и уменията на администрацията

ИА „Борба с градушките“ с проект за усъвършенстване на знанията и уменията на администрацията

Пресконференцията откри изпълнителният директор инж. Николай Николов

Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ проведе вчера 25.09.2014 г. откриваща пресконференция по проект „Усъвършенстване на знанията и уменията на администрацията на ИАБГ – етап от цялостната  модернизация на дейността за борба с градушките", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“ 2007-2013, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Това е вторият проект с европейско финансиране за агенцията от създаването й до сега.

Пресконференцията откри изпълнителният директор на Изпълнителна агенция „Борба с градушките“– инж. Николай Николов. Екипът за управление на проекта запозна участниците в конференцията със заложените дейности, с изпълнението на които се цели подобряване на професионалната компетентност на служителите в агенцията. По думите на ръководителя на проекта – Цветелина Димитрова проектът ще допринесе и за повишаване на ефективността от  работата на ИАБГ.

Проектът е в съответствие с приоритетна ос ІІ. „Управление на човешките ресурси”, подприоритет 2.2 „Компетентна и ефективна държавна администрация” на Оперативна програма „Административен капацитет“. Периодът на изпълнение е 9 месеца. Общата му стойност възлиза на 89 942.02 лева.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.