1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. Меглена Плугчиева ще представи българското участие в изложение "Зелена седмица" – Берлин` 2004 г.

Меглена Плугчиева ще представи българското участие в изложение "Зелена седмица" – Берлин` 2004 г.

Двойно повече български фирми са заявили участие в изложението догодина спрямо броя им през 2003 г.

 

Презентация на българското участие в специализираното изложение за земеделие и хранителна промишленост "Зелена седмица" – Берлин` 2004 г. ще направят в петък на пресконференция Заместник- министърът на земеделието и горите Меглена Плугчиева и Херман Рекнагел, консултант към Германското дружество за техническо сътрудничество ще направят презентация на българското участие в специализираното изложение за земеделие и хранителна промишленост "Зелена седмица" – Берлин` 2004 г.

Двойно повече български фирми са заявили участие в изложението догодина спрямо броя им през 2003 г. На площ от 85 кв.метра 17 наши фирми ще представят известни български продукти от хранителната и питейна ни промишленост. Българският щанд ще бъде зареден с бели и червени вина, бира, български сирена, хлебни изделия, зеленчукови и плодови консерви, билки, подправки и различни видове минерална вода.

Чуждестранните посетители, които се очаква да са половин милион души, ще могат да дегустират и уникални продукти на българското розопроизводство, като например розова ракия – продукт на Института по розата и етерично маслените култури в Казанлък.

България ще участва за 15-и път в престижното международно изложение, което ще се проведе от 16 до 25 януари 2004 г. в германската столица./focus-news.net

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.