1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. МЗХ публикува за обществено обсъждане насоките за кандидатстване по подмярка 4.2 от ПРСР

МЗХ публикува за обществено обсъждане насоките за кандидатстване по подмярка 4.2 от ПРСР

Писмени предложения и коментари могат да се изпращат в срок до 3 февруари

Насоките за кандидатстване по процедура чрез подбор на проектни предложения по подмярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти“ от мярка 4 „Инвестиции в материални активи“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. са публикувани за обществено обсъждане. Това стана на 26 януари – петък. 

Писмени предложения и коментари могат да се изпращат в срок до 3 февруари (включително) на електронна поща: rdd@mzh.government.bg. Те следва да бъдат представени в свободен текст, в рамките на електронното писмо (e-mail) или да бъдат приложени в отделен файл във формат „doc”, а не да бъдат сканирани или нанасяни в отделните документи от пакета.

По процедурата е предвидено изцяло електронно подаване и оценка на проектните предложения, което ще се извършва чрез Информационната система за управление и наблюдение (ИСУН 2020) с използването на Квалифициран електронен подпис (КЕП).

Проектът на Насоки, включващи Условията за кандидатстване, Условията за изпълнение и приложенията към тях по процедура се публикуват на основание чл. 26, ал. 4 от ЗУСЕСИФ. Пълният пакет документи може да се намери ТУК.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.