1. Начало
  2. Новини
  3. Институции
  4. ОД „Земеделие“ Бургас получи етикет „Ефективен CAF потребител“

ОД „Земеделие“ Бургас получи етикет „Ефективен CAF потребител“

Етикетът е факт благодарение на ежедневните усилия на ръководството и целия екип на ОД „Земеделие“ Бургас

Областна дирекция „Земеделие“ Бургас получи етикет „Ефективен CAF потребител“ от Института по публична администрация. Той се връчва за успешното внедряване на модела за управление на качеството в ежедневната работа на дирекцията.

Чрез прилагането на модела CAF се дава възможност на държавните администрации за адекватна и безпристрастна оценка, като за това се вземат под внимание ключовите благоприятстващи фактори и резултатите, които администрацията постига.

Етикетът е факт благодарение на ежедневните усилия на ръководството и целия екип на ОД „Земеделие“ Бургас.

Работа на дирекцията продължава със същата енергия, насочена към непрекъснато развиване и усъвършенстване на модела на управление.

Дейността на ОД „Земеделие“ Бургас е с повишено внимание към спазването на основните осем принципа на съвършенство, които са ориентирани към  следните резултати: фокус върху гражданите/потребителите; лидерство и постоянство на целите; управление чрез процеси и факти; подход, основан на възможности за развитие и участие на хората; непрекъснато обучение, иновации и усъвършенстване; развитие на партньорства и социална отговорност.

По време на церемонията, от ОД „Земеделие“ Бургас пожелаха на всяка българска администрация да формира мотивиран екип с доказани качества, защото това е гаранция за качество и успех, а също така дава  и възможност за придобиване на  етикет за внедряване на модела CAF.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.