1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Бизнес форум ФЕРМАТА ще дискутира земеделската политика и финансиране

Бизнес форум ФЕРМАТА ще дискутира земеделската политика и финансиране

Основен акцент на събитието ще бъдат промените и предизвикателствата в ПРСР (2014 – 2020)

Успешни фермери и търговци ще споделят добри практики и проекти за бизнес развитие в земеделския сектор по време на бизнес форум ФЕРМАТА в град Пловдив. Форумът ще се проведе на 22 март 2016 г. (вторник) от 13:30 часа в хотел „Новотел“. Бизнес форумът за успешни практики в земеделието се организира от списание ENTERPRISE и е ежегодна инициатива на списанието за подкрепа на съвременния земеделски бизнес.

Основен акцент на земеделския форум ще бъдат промените и предизвикателствата в Програма за развитие на селските райони (2014 – 2020). Ще бъдат представени добри земеделски практики от зърнопроизводители и зеленчукопроизводители.

Водещи финансови специалисти ще запознаят участниците с различните възможности за финансиране на бизнеса в региона.

Конкретни съвети и експертно мнение ще бъдат дадени за прием по подмерки 4.1. „Инвестиции в земеделски стопанства“ и 4.2. “Инвестиции в преработка и маркетинг на селскостопански продукт“ и отварянето на нова подмярка 9.11.

Други теми на форума са „Новости в системата за идентификация за земеделски парцели и ИСАК, слоеве, правни основания, допустимост“, представена от Георги Праматаров, Началник отдел “Идентификация на земеделските парцели”, МЗХ, и „Биологично земеделие“ – лектор Лидия Чакръкчиева, Главен експерт Дирекция “Развитие на селските райони”, МЗХ.

Официални партньори на събитието са: Обединена Българска Банка и Елтрак България, Асоциация на земеделските производители в България, Национална Асоциация на зърнопроизводителите

Медийни партньори на форума са: AGRO TV, www.fermer.bg www.tractor.bg www.bager.bg , списание „Агрозона и  Агро вестник

За списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разпространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg и традиционна CRM конференция.

Повече информация за форума

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.