1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Деца творят в цветовете на трибагреника за ин витро бебе на фестивала „Семе българско“

Деца творят в цветовете на трибагреника за ин витро бебе на фестивала „Семе българско“

Готовите продукти за благотворителния базар ще се събират на 7 април

Да станем част от една изключителна кауза – благотворителният базар „Шанс за бебе“, в подкрепа на семействата с репродуктивни проблеми, канят организаторите на тазгодишното четвърто издание на националния фестивал „Семе българско“. Призивът е към децата на Севлиево и техните родители, а идеята е да сътворим с ръцете си и сърцето си изделие на тема българският национален трибагреник.

Предметите могат да бъдат различен тип изкуство и ръкоделие – рисунка, пано, фигура от глина, бижу, плетиво, аксесоар, украса за дома, сладки и др. Готовите продукти за благотворителният базар ще се събират на 7 април, от 9:00 до 17:00 часа в Младежки център, намиращ се на ул. „Канлъ дере“ №14 в Севлиево.

Нека дадем своя принос, сбъдвайки мечтата на още едно семейство да си има дете! Нека цветовете от българско знаме – бяло, зелено и червено, са общият и обединяващ символ между всички изделия, също както тази благородна кауза обединява всички българи!

Идеята и базарът „Шанс за бебе“ се организират от рекламна агенция „Елмазови“, Община Севлиево, партньорите от Фондация „Искам бебе“ и Движението за национална кауза – ДНК. Успешната инициатива от предишните фестивали вече има своя резултат – роди се първото бебче с помощта на събраните средства.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.