1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Монсанто България с нов сайт

Монсанто България с нов сайт

С актуална и полезна информация компанията скъсява още повече дистанцията с клиентите

Фирма Монсанто България вече има нов сайт. Основната му цел е клиентите да научават по най-бързия начин всички новости, свързани със семенарската компания и продуктовата й листа. Основните категории в сайта са организирани около най-важните за земеделските производители въпроси:

  • Продуктов каталог, където фермерите могат да намерят пълна информация за всички нови и утвърдени хибриди царевица и рапица.
  • Агробиблиотека – всичко за иновативните технологии на отглеждане на двете култури, полезни съвети и експертни мнения.
  • Новини и събития – отразяване на всички организирани мероприятия на Монсанто, срещи с фермери, тематични семинари, презентации, открити полски дни и още информация за фирмената политика на компанията у нас.

Специално внимание е обърнато и на визитната картичка на Монсанто – брандът Dekalb. От този раздел потребителите ще могат да научат всичко за спецификата на хибридите и тяхното отглеждане в наши условия.

Като една от най-значимите в сектора семенарски компании Монсанто редовно присъства в специализираните медии, новини и предавания като Агрофорум. В категорията Новини и събития ще намерите точните дни и часове на излъчванията на репортажите и предаванията с участието на Монсанто, както и още много любопитна информация за представянето на селекцията на компанията в различни региони на страната, актуални промоционални програми, бонуси и други приятни изненади от Монсанто България.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.