1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Специализиран салон за компоненти в рамките на EIMA 2016

Специализиран салон за компоненти в рамките на EIMA 2016

Компонентите са един от основните двигатели на иновациите в селскостопанската техника

Салонът, посветен на компоненти за оборудване,  ще се проведе в рамките на изложението EIMA 2016. Близо 890 специализирани отрасли от повече от 37 страни ще участват в четири павилиона, отделени за сектора на едно от най-престижните в световен мащаб изложения.

Салонът е специализиран в представянето на компоненти, аксесоари и резервни части за селскостопанска техника и  оборудване. 

Посетителите на изложението включват представители на производителите на оригинално оборудване, хора от бизнеса с резервни части и принадлежности, отделни фермери и предприемачи с интерес към технологичните решения, способни да повишат ефективността на машините и енергията и да подобрят на ергономичността. 

Компонентите се превърнаха в един от основните двигатели на иновациите в селскостопанската техника, които крият възможности за подобряване на ефективността на машините. Това гарантира противодействие на износването, понижава разходите за поддръжка, позволява прилагане на научнообоснован контрол на всички етапи на операциите и безопасност за оператора.

FederUnacoma, италианската федерация за селскостопански машинни, организатор на EIMA International, е заявила, че посещението на салона за компоненти означава получаване на реална представа за динамиката и подхода, които движат сектора напред към бъдещето.

Павилиони 15, 18, II, 18 III и 20 осигуряват 35 000 м² изложбена площ и ще съберат фирми от 37 страни. Най-силно ще бъдат представени Германия, Испания, Турция, Китай и особено Италия с модерни и висококачествени компоненти.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.