1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. Стартира четвъртото издание на цветния базар "Флора Есен" в Бургас

Стартира четвъртото издание на цветния базар "Флора Есен" в Бургас

Богата кошница с ароматни есенни цветя, луковици и пчелни продукти ще спечели един от посетителите

С прекрасни сезонни цветя, луковици и посадъчен материал ще бъде изпълнен вътрешният двор на експоцентър "Флора" за четвъртото издание на цветния базар "Флора Есен". Той очаква своите посетители от днес, 11 октомври до 14 октомври, между 10 и 19 часа. Многоцветни хризантеми, далии и екзотични орхидеи са само част от видовете, които ще предложат производители и вносители на цветя от цялата страна.

Вече традиционно част от есeнния базар са обособените зони с био и арт продукти на цветна тематика. Любителите на пчелните продукти ще имат възможността да се снабдят с висококачествен мед, прополис и цветен прашец директно от производители.

Богата кошница с ароматни есенни цветя, луковици и пчелни продукти ще спечели един от посетителите на Цветен базар "Флора Есен". Всичко, което трябва да направите, за да участвате в специалната томбола, е да посетите изложението в периода 11 - 14 октомври и да попълните флаер с име и телефон за контакт. Победителят ще бъде изтеглен на 14 октомври и обявен в страницата на Експозиционен център Флора Бургас.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.