1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В АГРОФОРУМ: Мегафорум събира агроиндустрията в Пловдив

В АГРОФОРУМ: Мегафорум събира агроиндустрията в Пловдив

И още: Комплексни решения за висок добив от царевица и слънчоглед

„ОСП 2020 Плюс: Европейски цели. Български потенциал“. Под това мото премина осмата национална среща на земеделските производители в България.
 
Идеята „От градината до щанда“ за трета поредна година събира производители, преработватели и търговци на едно място. Дали става въпрос за тенденции в опаковането, решения за подмладяване на градините, високи технологии в прибирането на реколтата, които спестяват работна ръка – откриваме всичко това на един от големите форуми за производство и търговия на плодове и зеленчуци в България.
Компании от агроиндустрията, храните и виното ще се съберат в Пловдив на мегафорум, на който ще представят нови продукти, технологии и услуги, иновации и бизнес решения.
 
Въпроси и отговори за това какви хибриди да засеем тази пролет. На семинари в Поморие и край Варна агроспециалисти представиха комплексни решения за отглеждане на царевица и слънчоглед в условия на климатичните промени. 
 
Прецизно земеделие, икономична техника, максимална рентабилност и минимизиране на разходите - тази съвкупност гарантира успеха. Още по темата ще научите от провелата се в Старосел работна среща.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.