1. Начало
  2. Новини
  3. Любопитно
  4. В АГРОФОРУМ ще видите: Как се приготвя месо от син рак

В АГРОФОРУМ ще видите: Как се приготвя месо от син рак

И още: Предизвикателства пред зърнопроизводителите

Нови френски хибриди царевица и слънчоглед бяха представени пред земеделски производители на семинар в Добрич. С какво се характеризират и как да се изберат най-подходящите за дадено поле – ще разберете в следващите минути.

Вкусно и здравословно, под знака на азиатската екзотика - така можем да определим с няколко думи корейската кухня. Ще ви представим няколко ястия със запомнящ се вкус и усещане за приключение. И след това - апетитни щрихи от италианската кухня.

И в тон с предстоящите празници, оставаме на тема екзотична храна. Наскоро посетителите на традиционния гурме салон в столицата имаха възможността да опитат месо от така наречения син рак. 100 % биологична храна, с високи хранителни стойности и... с интересна история на приготвянето.

До каква степен ентусиазмът и склонността към премерения риск могат да ни помогнат в бизнеса? На този въпрос ще отговорят двама съдружници от Карлово, които от две години успешно отглеждат японските гъби шийтаке.

Неустойчиви и нестабилни правила в агросектора, постоянно изменящо се законодателство, което създава несигурност и непредвидимост - това са основните проблемите днес за зърнопроизводителите. Какви са решенията?
Знаете ли как децата правят първите стъпки в конния спорт? Отговорът е – на гърба на малкото конче пони.

Програма на националното ТВ предаване за селско стопанство "АГРОФОРУМ"

Видео анонс на предаването за периода 17.12-24.12.2016 г.

Вижте повече информация за предаването на www.agroforum.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.