1. Начало
  2. Новини
  3. Наука и образование
  4. ПОЗДРАВ ПО СЛУЧАЙ СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК 8 ДЕКЕМВРИ ОТ РЕКТОРА НА ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ ДОЦ. Д-Р ДОБРИ ЯРКОВ

ПОЗДРАВ ПО СЛУЧАЙ СТУДЕНТСКИЯ ПРАЗНИК 8 ДЕКЕМВРИ ОТ РЕКТОРА НА ТРАКИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ ДОЦ. Д-Р ДОБРИ ЯРКОВ

Нека младостта и ентусиазмът ни водят към мечтите и желаните хоризонти

Уважаеми студенти, докторанти, преподаватели и служители на Тракийския университет, 

От името на Академичното ръководство приемете искрени поздрави по случай 8-ми декември - празника на всички настоящи и завършили и бъдещи студенти!

Този празник с почти 120 годишна история е свидетелство за традициите, които в нашата страна са се създали не само в обучението на студентите във висшето ни образование, а и в отбелязването на този уникален ден.

За нас – Вашите преподаватели - е изключително признание, че избрахте именно Тракийския университет, за да развиете своите професионални интереси. Изживейте едно безоблачно студентство, успешно дипломиране и добра реализация в живота.

И макар, че честваме този празник в условия на социално дистанциране за мен той не спира да е празник на младостта, знанието и дръзновените мечти. Празник, на който младите хора избрали да повишат своята квалификация в сферата на висшето образование заявяват себе си като бъдещите творци на нашето утре в областта на образованието, науката, здравеопазването, икономиката, технологиите, аграрните науки и всяка друга сфера на живота.

Искам да знаете, че Вие винаги ще имате нашата подкрепа като ваши преподаватели и наставници в професионалния Ви път. Всяко Ваше начинание в науката и практиката на бъдещата професия, която сте избрали ще бъде насърчавано и заедно ще търсим пътища за неговата реализация.

Вярваме, че Вие ще създадете по-хуманен, по-здрав, по-чист свят, защото вие сте бъдещето и то ви принадлежи!

Пожелавам на всички студенти, докторанти, преподаватели и служители в Тракийския университет весел празник, здраве, благополучие и бъдещи творчески успехи!

Нека младостта и ентусиазмът ни водят към мечтите и желаните хоризонти! 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Доц. д-р Добри Ярков,

Ректор на Тракийски университет

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.