1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. АГРО ТВ получи награда Зелено перо

АГРО ТВ получи награда Зелено перо

В предаванията и новините на Агро ТВ темите, свързани с природозащита намират широк отзвук

Агро ТВ получи награда „Зелено перо“ от конкурса на b2b Media „Най-зелените компании в България“ . Отличието отиде в ръцете на репортера и водещ Данаил Андреев за материала „Изчезва ли природата на България“, излъчен в публицистичното предаване Агротема. В него той показва кои са пробойните в екологичното законодателство. В предаванията и новините на Агро ТВ темите, свързани с природозащита намират широк отзвук. Данаил Андреев благодари за отличието, като допълни, че то го мотивира да продължи с усилената работа за по-зелен свят и чиста околна среда. 

Усилията на общо 13 компании се увенчаха със "Зелени Оскари" в шестото издание на Националния конкурс "Най-зелените компании в България", който се превърна в емблема на отговорния бизнес в страната.

Официалната церемония по награждаването се състоя на 8-ми юни в хотел Хилтън в присъствието на официални лица, медии, представители набългарския бизнес и местната власт. Тази година в конкурса взеха участие над 60 компании. В 13-те основни категории, своите “зелени“ политики и послания оспорваха компании от всички сектори на икономиката в България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.