1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. МОСВ представи отчет за дейностите в националната политика по опазване на околната среда за периода февруари – април 2017 г.

МОСВ представи отчет за дейностите в националната политика по опазване на околната среда за периода февруари – април 2017 г.

В процес на разработване и финализиране са проекти на четири наредби и една методика

Служебният кабинет на Министерството на околната среда и водите (МОСВ) се структурира окончателно на 03.02.2017 г. Встъпителната пресконференция на служебния министър Ирина Костова се проведе на 14.02.2017 г. Представяйки екипа и приоритетите в работата на МОСВ по време на служебното правителство, министър Костова постави акцентите върху обществените поръчки, изпълнението на Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“, основните задачи в областта на управление на отпадъците и качеството на атмосферния въздух (КАВ). Основният приоритет в дейността беше постигане на приемственост и продължаване на дейностите във всички сектори на министерството на принципите на открито управление, диалог с всички партньори, контрол и отчет пред обществото, създаване на конкурентна среда за бизнеса с прозрачни правила.

Подробности за дейносттс на министерството четете в рубриката Актуално

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.