1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. "Новото тракийско злато" организира конкурс за най-добър пътепис и фотография

"Новото тракийско злато" организира конкурс за най-добър пътепис и фотография

Темата и на двете състезания е "Източните Родопи – вкуси дивата природа"

Конкурс за най-интересен пътепис и най-хубава фотография от дивата природа на Източните Родопи организира българо-холандският проект "Новото тракийско злато". Темата и на двете състезания е "Източните Родопи – вкуси дивата природа", като в пътеписи и фотографии трябва да има и трите ключови елемента от проекта – дива природа, екотуризъм или биоземеделие.

Пътеписът трябва да е на български и в размер до 4 000 знака и трябва да е придружен с най-малко три и най-много пет снимки. В конкурса за фотографии максималният брой от един автор е 3 фотографии.

Създателят на най-добрия пътепис ще получи уикенд за двама в "Дивата ферма" в с. Горно поле, община Маджарово или в дивечовъдно стопанство Студен кладенец, община Крумовград плюс публикация в пътеводителя за Източните Родопи, който трябва да излезе в началото на 2012 г.

Фотографът с най-хубаватс снимка също ще може да избира между почивка за двама в дивечовъдно стопанство Студен кладенец или безплатен фотолов в специално фотографско убежище на място за подхранване на лешояди и публикация в пътеводителя за Източните Родопи.

Пътеписите и фотографиите на отличените на второ и трето място участници ще бъдат наградени с биологични продукти от Източните Родопи

Срокът за изпращането на пътеписите и фотографиите е 15 октомври 2011 г. участниците в конкурса могат да изпращат на адрес  office@newthraciangold.com .  Отличените пътеписи и фотографиите ще бъдат публикувани на сайта на проекта на 1 ноември 2011 г.

Повече информация за изискванията на конкурса може да откриете на страницата на проекта.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.