1. Начало
  2. Новини
  3. Околна среда
  4. РИОСВ-Хасково обявява Регионален ученически фотоконкурс „Природата и аз”

РИОСВ-Хасково обявява Регионален ученически фотоконкурс „Природата и аз”

Конкурсът се провежда за шеста поредна година

„Природата и аз” е  темата на тазгодишния Регионален ученически конкурс за фотография, организиран от РИОСВ-Хасково по повод Международния ден на Земята-22 април. Конкурсът се провежда за шеста поредна година и има за  цел да изгради позитивно отношение към природата и нейното опазване. В надпреварата могат да се включат ученици от областите Хасково и Кърджали.

Фотографиите трябва да показват отношението на младите фотографи към красотата и опазването на българската природа. Едно от изискванията е снимките да са паспартирани, а в долния десен ъгъл да бъдат изписани заглавието на творбата, името, училището и класа на участника. На гърба на творбата трябва да  са  написани адрес, е-поща и телефон за обратна връзка. Всеки участник може да представи до две творби, които не са участвали в други конкурси. Крайният срок за приемане на творбите е 08.04.2016г. включително. Те могат  да бъдат изпратени по пощата или донесени  на адрес: РИОСВ- Хасково, ул. Добруджа”- 14, за  „Връзки с обществеността”.

Компетентно жури ще определи носителите  на първа, втора, трета и поощрителни награди. В седмицата преди Деня на Земята ще бъде организирана изложба с всички фотографии, изпратени за участие в конкурса.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.