1. Начало
  2. Новини
  3. ОСП от полза за всички нас
  4. Министър Танева ще открие първата дискусия с бранша за новата ОСП 2021-2027 г.

Министър Танева ще открие първата дискусия с бранша за новата ОСП 2021-2027 г.

В рамките на дискусията ще бъде представена актуална информация за хода на преговорния процес

 

Утре, 25 юли 2019 г., (четвъртък), министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще открие първата дискусия с бранша за новата Обща селскостопанска политика (ОСП) 2021-2027 г. По време на срещата ще бъде представена новосформираната Координационна група за изготвяне на Стратегически план за ОСП към МЗХГ и механизмът за комуникация със заинтересованите страни.

В рамките на дискусията ще бъде представена актуална информация за хода на преговорния процес.В срещата участие ще вземе и Йоаким Руквид, президент на германската асоциация на фермерите и президент на КОПА.

Събитието ще се проведе от 10:00 часа в зала „Европа" на хотел Рамада.

Информационната кампания по проект „ОСП - от полза за всички нас" се изпълнява от АГРО ТВ, в партньорство с www.agro.bg и списание АгроКомпас, с финансовата подкрепа на ГД „Земеделие и развитие на селските райони" на Европейската комисия.

Информационна кампания по проект „ОСП - от полза за всички нас" е финансирана с подкрепата на Европейската комисия. Тази публикация отразява единствено мнението на автора и Европейската комисия не отговаря за съдържанието на информацията.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.