1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Агромедия Груп ЕООД сред призьорите на Добрички панаир

Агромедия Груп ЕООД сред призьорите на Добрички панаир

Грамота получи управителят на медийната компания Цветан Гърбешков

Агромедия Груп ЕООД е сред наградените в тазгодишното юбилейно 20-то издание на „Борса за семена и посадъчен материал” на Добрички панаир АД. Медийната група, чийто продукти са предаванията Агрофорум и Агромаркет, интернет портала Агро БГ, списание АгроКомпас и Агро ТВ беше отличена с грамота в качеството й на първата и най-голяма медийна компания у нас в областта на селското стопанство.

„Пожелавам на изложителите и на техните клиенти да получават все по-високи добиви, които да са съизмерими по качество с това на европейските им колеги и по този начин да отстояват интересите си. И тогава субсидиите, които заслужават, няма да бъдат новина, а нещо, от което имат нужда и имат самочувствието да получават“, заяви управителят на Агромедия Груп Цветан Гърбешков при получаване наотличието.

Години наред Агромедия Груп изпълнява една отговорна мисия – да бъде посредник между нуждите на земеделските производители и специализираните компании в бранша, да ни показва докъде сме стигнали в този труден и отговорен бизнес – земеделието. И че когато в работата си заложиш на постоянството и професионализма – успехът не закъснява. И този приз е едно красноречиво доказателство. Агромедия Груп е обективното медийно огледало, отразяващо все по-модерното и високотехнологично лице на българското ни земеделие, неговите проблеми и процеси, идеи и успехи.

Награда за „Иновативна технология“ получи Лимагрейн България за слънчогледовите хибриди от продуктовата линия SUNEO.

Наградата в раздел „Най-успешна продуктова линия“ тази година беше присъдена на Пионер Семена България за царевичните продукти от линията Optimum АquaMax и слънчогледовите хибриди ExpressSun.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.