1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Есенната оферта на БАСФ за 2018 - Систива плюс Премис

Есенната оферта на БАСФ за 2018 - Систива плюс Премис

Компанията събра земеделски производители в пловдивското село Чешнегирово

БАСФ и пътуващото Роуд шоу спряха в пловдивското село Чешнегирово. Компанията представи есенни грижи в рапица и пшеница и иновацията Систива. Фунгицидът чиято основа е активното вещество ксемиум се предлага в пакет със стандартния обеззаразител Премис. Пакетното предложение е за 3,6 лв/дка препоръчителна цена при сеитбена норма 25 кг/дка за 75 мл на 100 кг семена и Премис - 100 мл на 100 кг семена.

БАСФ от тази есен предлага хибриди рапица Конвенционална и Клиърфийлд технология. За първите 100 стопанства закупили от продуктите на компанията, както и от най-новия им бранд Инвигор ще получат бонус.

БАСФ е подготвила редица промоционални офрерти и продукти за растителна защита в рапица. Клеранда се предлага в пакет с Деш с 6 процунта по добра цена, 66 лева обратно в банковата сметка за всеки пакет за 66 декара до 15 ноември.

Офертата за Бутизан е 20% по-добра цена до 15 октомври. Карикс ще бъде с безплатен Вазтак за половината площи. И още за всеки 100 литра Карикс получавате 5 литра Карикс продуктов бонус.

Автор: Диана Александрова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.