1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!

Гледайте АГРО ТВ и през този уикенд!

Акценти в програмата

В събота сутрин търсим отговор на най-тежкия въпрос – кога ще се случи пчеларското обединение? Гледните точки – в поредното издание на предаването „Земеделие на фокус“

Как да опазим пшеницата от икономически важни плевели и болести. И още - обвързана подкрепа за меда и признаване на опрашването като екосистемна услуга – акценти на 17-тото издание на Пчеларското изложение в Плевен. Гледайте предаването Агрофорум тази събота в 7:30.

В рубриката Агротема гледайте - еколози срещу законопроекта за биоразнообразието. Автор тази седмица е Елена Дочева.

Гледайте най-важното от последните дни в Седмичния обзор – земеделското министерство представя кои мерки от Програмата за развитие на селските райони ще бъдат отворени за инвестиции през тази година. Също – разраства се проблемът с  разхищаването на храни.  Бъдете с нас в събота – 18:00 по АГРО ТВ.

Още по АГРО ТВ тази събота – болезнената тема за овцевъдите и козевъдите - имаше или нямаше чума по дребните преживни животни? Гледайте рубриката Агрокоментар с Валентина Спасова.

В Агротемата тази неделя - Законът за земята – труден баланс. Коментарът на Валентина Спасова пък е по темата aфриканска чума по свинете.

В неделя в 18:00 предаването „Говори България“ - по темата напоителни системи  гост в студиото е председателят на Съюза на водоползвателите Руси Николов.

И още - зърнените и маслодайните култури какви са тенденциите на световните и българските пазари? Гледайте „Брюксел в превод“ в 20:30 ч.

Приятен уикенд с АГРО ТВ!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.