1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Месомания – бизнес площадка за месопреработвателната промишленост

Месомания – бизнес площадка за месопреработвателната промишленост

Събитието се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България в партньорство с Интер Експо Център

23-ото издание на международното изложение Месомания ще се проведе от 9 до 12 ноември в Интер Експо Център. Събитието се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България в партньорство с Интер Експо Център.

Месомания е най-авторитетната изложба в областта на месопреработвателната промишленост в България. В изложението ще участват както български, така и чуждестранни компании: производители, вносители и търговци на месо и месни продукти, машини и оборудване, иновационни технологии, адитиви, опаковки и опаковъчни машини, специализирани транспортни средства, индустриални подови и стенни покрития, консумативи и всичко друго, необходимо за месната индустрия и търговия.
Акцентите по време на Месомания

Освен множеството изложители Месомания ще предложи на посетителите и участниците разнообразни събития. Конкурсът “Златен медал с диплом” за качествени и оригинални продукти и адитиви, представени от фирми изложители, ще отличи най-заслужилите. Зоната за продажби, традиционно съчетана с много атракции за привличане на потребители и колективното участие на български фирми също ще допълнят изложбените зали на Интер Експо Център. Възможността за делови контакти с германски фирми от областта на месопреработвателната промишленост, организирани от Асоциация German meat, е една перфектна възможност за всички фирми, които имат интерес към немския пазар. Полезната делова програма ще бъде обогатена с презентации, дискусии и дегустации, които ще предоставят допълнителни възможности за атрактивно представяне на продукти и услуги.

Какво предлага Месомания на всички посетители и участници през тази година

Анира Трейдинг е търговското дружество, което стои зад марките Деликатесен и Mama’s. Деликатесен са български колбаси, произвеждани по традиционни пирински рецепти повече от 10 години.

Месопреработвателното предприятие "Еко Мес" е разположено в живописните хълмове наmeso_300 Средна гора. Тук в земята на одрисите се произвеждат продукти по стари български рецепти. Всички производствени процеси се извършват с най-модерно оборудване при постоянен технологичен контрол. Към настоящия момент продуктовата гама на фирмата включва 119 деликатеси.

Основен принцип във фирмената политика на „Лалов и Вачев“ е произведените продукти да съчетават едновременно перфектно качество и отлични вкусови характеристики. Фирмата предлага шпекови салами, сурово-сушени деликатеси, жарени деликатесни меса, шунки и шункови продукти, кренвирши, наденици, пастети, салами, кулинарни продукти.

Машините на Месомания

Triantafyllidis B.Georgios е компания, специализирана в производството на оборудване за месопреработващи предприятия и кланици. Основният предмет на дейност е производство, доставка и монтаж на оборудване с най-новите технологии в индустрията за обработка и транспортиране на месо.

Фирма Такт 2007 предлага решения в областта на индустриалната автоматизация, включващи дозиране, опаковане и качествен контрол. Продуктовата гама включва многоглави тегловни дозатори, вертикални опаковъчни машини, дозиране на продукти в пластмасови и картонени кутии, метал детектори, системи за качествен контрол, системи за оптимизация на производството и проследяване на продукта,  апликатори за промоционални ленти и др.

Multivac стартира дейността си с фокус върху порциониране на месни продукти, но целеустремено и уверено се превръща в специалист в темперирането, порционирането и нарязването на прясно месо с кокал, без кокал включително и интегриране с автоматични линии за опаковане в тарелки.

Ножове за майсторите

Ножарска фабрика Терна 1923 е производител на домакински, професионални ножове и комплекти от ножове. Фабриката изработва и прибори за хранене - лъжици, вилици, сервизни ножове и комплекти от прибори, сатъри, щипки, дъски за рязане от полиетилен и дърво. Цялостното оборудване за вашия бизнес е гарантирано с посещението на най-голямото изложение в месопреработвателната промишленост Месомания.

Близо 420 фирми се включиха в най-мащабните изложения в хранително-вкусовия бранш и тази година. Успоредно с Месомания ще се проведат и Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и изложението в хорека сектора Сихре. Очаква се над 20 000 души да посетят събитието.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.