1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Модерна техника от Булагро Машини

Модерна техника от Булагро Машини

На БАТА АГРО 2017 компанията ще се представи с разнообразие от брандове

Булагро Машини очаква всички селскостопански производители с афинитет към новото, ефективното и различното, на своето изложбено поле на БАТА АГРО 2017. Там, на площ от 1 300 кв.м компанията ще покаже богата гама земеделско оборудване, подходящо за всяко стопанство и за всяка нужда. Земеделците ще видят пълната гама плугове, дискови брани, механични и мулчиращи сеялки, както и набор от косачки, сеноразпръсквачи и сеносъбирачи на австрийския концерн Pöttinger, който тази година отбелязва 15 години успешно партньорство с Булагро Машини! За всички фермери от компанията са приготвили и изненада - от 2017 година Pöttinger предоставя 2 години гаранция на своя инвентар! Einböck ще присъства с култиватори за слята повърхност, за редова обработка, както и цялата гама от най-актуалното им производство - иглени и ротационни брани, незаменими за механична борба с плевелите и справяне с проблема „почвена кора".

Hardi ще бъдат представени с три модела прикачни пръскачки - за малки, средни и големи стопанства. Фермерите ще бъдат запознати с патентованата от Харди система за пръскане с въздушна асистенция - най-ефикасна за справяне с отвяването при пръскане и с редица икономически ефекти. Mascar ще покажат прецизни редови пневматични сеялки, както и част от серията машини за „зелена линия". Балопресата с вариаторна камера Monster Cut ще бъде показана за пръв и единствен път в нова юбилейна окраска по случай 50-годишнината на собствениците на компанията - Мария Тереза и Санте Маскио. Богбале ще присъства на щанда на Булагро Машини с най-търсените от българските земеделци навесни тороразпръскаващи машини с обем на бункера от 1600 до 5500 л. Богбале са торачките с най-опростена система за настройка, благодарение на особеността си, че разпръскват торта „към центъра на машината", а не както всички останали „от центъра". Badalini са един от най-добрите производители на продълбочители в Европа.

За първи път на щанда на Булагро Машини ще бъдат представени и хедерите на Dominoni в различни варианти. Надеждни и производителни, те ще се предлагат с 3 - годишна пълна гаранция. Falc са друга италианска компания, специализирана в производството на широка гама от фрези, роторни брани и най-вече мулчери с работна ширина от 1300 до 6000 мм. Посетителите на изложението ще видят още специализирани трактори за овощарството и лозарството с мощност 20 и 100 к.с. на Goldoni. Schäffer Lader ще представи телескопичните си повдигачи на промоционални цени. Машините им са сред най-надеждните на българския пазар и едни от малкото с шарнирна връзка между кабината и предната ос, което спомага за голямата маневреност на товарача.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.