1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Само с няколко клика се регистрираме за Международните хранителни изложения в София

Само с няколко клика се регистрираме за Международните хранителни изложения в София

Българският мегабранд събира у нас компании от 3 континента в началото на октомври

Е, месец септември настъпи. Но знаете ли, че тази есен ще бъде много вълнуваща за хранително-вкусовия сектор? Защото от 5 до 8 октомври София ще е „гореща“ точка за бранша, с провеждането на Международните хранителни изложения в Интер Експо Център. Форматът събира участници от 3 континента, стотици компании и брандове и световни експерти, съчетавайки възможности за нови бизнес контакти с вълнуващи съпътстващи събития.

Мултикултурното събитие включва пет изложения: Месомания, Светът на млякото, Булпек, Интерфуд&Дринк и Салон на виното. Те провокират интереса на многохилядна публика от България и чужбина, която бързо и лесно може да се регистирира за посещение през усъвършенстваната онлайн платформа www.food-exhibitions.bg.

Четирите стъпки на регистрация и предимствата, които дава

Две минути. Толкова време отнема да си приготвим кафе. А знаете ли, че още по-бързо ще се регистрирате онлайн за посещение на Международните хранителни изложения? С допълнителната уговорка, че можете да я направите от всяко кътче на света. Нужно е единствено да:

  1. отворите сайта www.food-exhibitions.bg
  2. натиснете бутона „Регистрация за посещение“
  3. отворите файла и попълвате основна информация за себе си
  4. отговорите на три маркетинг въпроса

И ето – регистрацията Ви за Международните хранителни изложения е готова. На нас ни отне точно 2 минути. А на Вас? Освен, че процесът отнема минимални усилия и почти отрицателно време, предимство е, че дава възможност за еднократен свободен вход с достъп до всички площи и съпътстващи събития - за регистриралите се до 2 октомври. Допълнителен „плюс“ за посетителите е, че не трябва да се редят на дълги опашки пред касите на Интер Експо Център. Е, разбира се, привържениците на „книжното тяло“ ще могат да си закупят и билет на място.

Организаторите на форума, който през последното десетилетие стана водещо събитие за бранша у нас, Балканите и Източна Европа, допълват, че всеки ще може да се регистрира онлайн до 4 октомври, включително.

А Вие, регистрирахте ли се?

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.