1. Начало
  2. Новини
  3. Производство и преработка
  4. Юнта Куатро - акцент в производството на пшеница

Юнта Куатро - акцент в производството на пшеница

Сериозните земеделци работят със сериозните продукти

Альоша Туфешки използва 95% от продуктите на фирма Байер. Акцент при производството на пшеница е Юнта Куатро - концентрирана суспензия за третиране на семена от пшеница и ечемик срещу болести и неприятели. Земеделският производител от гр. Искър използва новият продукт на компанията - Авиатор. Заслужава си инвестицията, погледнете каква е пшеницата и съм доволен, добива е добър, коментира Туфешки.

Антон Антонов, председател на земеделската кооперация в плевенското село Асеново твърди, че благодарение на Юнта Куатро пшеницата е опазена. Инсекто фунгицида на Байер той използва от 2 години. Първата заложих на половината площ с пшеница. Резултатите бяха много добри и от миналата година на 100% семената обеззаразявам с Юнта Куатро.

Срещаме се с Борислав Горанов от гр. Кнежа, един от успешните земеделци в региона.  Обеззаразявам ечемика само с Юнта Куатро от 4 години. Много сме доволни. Това е единствения продукт на пазара който контролира едновременно както болестите по семената така и неприятелите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.