1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Демонстрации с дрон и агроволтаици по време на 9 НС на земеделските производители

Демонстрации с дрон и агроволтаици по време на 9 НС на земеделските производители

Освен богата програма, ви очаква демонстрация със земеделски дрон

Засилен интерес към най-мащабния земеделски форум у нас, отчитат организаторите от АЗПБ. Дългоочакваното събитие ще се проведе отново след двегодишна пауза - на 15 и 16 февруари 2023 г. на нова и удобна локация за фермерите от цялата страна, в Kings Valley Medical & Spa Hotel край Казанлък.

„Местата за настаняване за първия конферентен ден и гала вечер, са изчерпани. Остават опции за настаняване само за втората вечер на 16.02.2023. От АЗПБ ще дадат възможност, всички желаещи, да присъстват и през двата дни на семинарната част на форума, в която ще могат да гледат презентациите на нашите официални гости и лектори,“ споделят организаторите на земеделската конференция.

Актуален вариант на програмата можете да видите ТУК. Сред основните теми на фокус ще бъдат: зърнени пазари, въглеродно земеделие, актуални мерки за подпомагане, новите предизвикателства пред сектор „Земеделие“ и други.

Освен богата програма, ви очаква демонстрация със земеделски дрон, който може да извършва прецизни автономни операции на различни терени; а в двора на хотела ще бъде изграден агроволтаик – система за съвместно ползване на земеделска земя за производство на земеделски култури и електроенергия.

По традиция присъстващите ще могат да направят и тестдрайв с някоя от любимите марки автомобили на земеделската общност у нас.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК: https://bit.ly/3kolyhs


Научете повече за темите и лекторите на 9 НС на Земеделските производители в България ТУК

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.