1. Начало
  2. Новини
  3. Растениевъдство
  4. Впечатляващи решения за сложни земеделски условия

Впечатляващи решения за сложни земеделски условия

Резултати отвъд добива

Отглеждането на слънчоглед никога не е било по-просто или по-изгодно

 

nuseed

Високоефективни характеристики

Новата гама включва нови високопроизводителни хибриди слънчоглед, имащи множество характеристики, както и устойчивост към мана и синя китка. Хибридите са по Express технология за устойчивост на хербициди за лесен контрол на плевелите.

nuseed1

Увеличаване на добивите

Това е само началото за хибридите със специфични характеристики на Nuseed®.

Перспективите са обещаващи, като предстои да бъде въведена втора генерация хибриди с допълнителни комплексни характеристики, които помагат за справяне с най-проблемните за производителите на слънчоглед болести, като предлагат толерантност към хербициди и осигуряват възможности за ранно отглеждане.

Множество характеристики за повишен потенциал за добив

nuseed2

Иновативните изследвания и новите технологии за отглеждане разширяват портфолиото от хибриди слънчоглед на Nuseed, предоставяйки впечатляващи решения за много производствени предизвикателства.

Новата ни генерация хибриди слънчоглед се отличава с множество характеристики за увеличаване на потенциала за добив и подобряване на качеството на културите дори при сложни условия на отглеждане. Тези продукти „натрупват“ или комбинират множество важни характеристики, така че да няма компромис при избора на хибрид. Основното предимство е последователност в производителността и способността им да подпомагат управлението на променливостта в различните микроклимати и видове почви. Съчетаването на характеристиките дава на хибридите повече начини на действие, за да се предотврати резистентността към плевелите и болестите на полето.

Специализираният фокус на Nuseed върху слънчогледовите хибриди държи компанията в челните редици на иновациите в селското стопанство. Екипът се стреми да осигури още по-голяма стойност отвъд добива, като използва своите високопроизводителни хибриди и ги комбинира с производствени характеристики за добавена пазарна стойност и нови пазарни възможности. Екипът започва с мисъл за земеделския производител, като разбира предизвикателствата пред него, независимо дали става въпрос за абиотичен или биотичен натиск. Nuseed разработва хибриди, които подпомагат земеделския производител, като същевременно увеличават производителността на хектар.

 

nuseed3

Трайна генетична устойчивост

  • ExpressTM устойчивост на хербициди при всички хибриди с многокомплексни характеристики

  • Високи нива на устойчивост към множество разновидности на маната
  • Усъвършенствана генетична устойчивост към синя китка, която дава възможност на производителите да използват хербицид след появата на плевелния паразит

 

N4H202 E

Висока доходност 

N4H202 E е изключително стабилен високоолеинов хибрид с добър здравен профил през целия сезон и повишена устойчивост на болестта мана и ExpressTM толерантност към хербициди. Това гарантира, че N4H202 E намалява риска за земеделския производител, като същевременно увеличава производителността на хектар.

 

КЛЮЧОВИ ФУНКЦИИ

  • Ранно прибиране на реколтата с висок потенциал за добив
  • Усъвършенствана генетична устойчивост към синя китка

  

nuseed4

N4L215 E

Ранното прибиране на реколтата осигурява гъвкавост на земеделеца

N4L215 E е нашият нов линолов хибрид, който се представя добре в различните региони. Ранното прибиране на реколтата предоставя възможност на земеделския производител да разполага с повече време за подготовка на зимната реколта и избягване на условията на засушаване или за по-късно засяване. С отлична устойчивост на болестта мана и ExpressTM толерантност към хербициди, N4L415 E е хибрид, на който можете да разчитате, че ще осигури високи добиви при ниски разходи.

Ключови функции

  • Усъвършенствана устойчивост на множество раси на маната
  • Висока надеждност и безпроблемно отглеждане
  • Надградени характеристики за добавяне на стойност

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.