1. Начало
  2. Новини
  3. Селекция
  4. Отстъпки до 25 лв./торба при заявка на семена царевица от SOUFFLET SEEDS до 31.12.2020 г.

Отстъпки до 25 лв./торба при заявка на семена царевица от SOUFFLET SEEDS до 31.12.2020 г.

SOUFFLET SEEDS - Успехът започва със семената!

100% СОБСТВЕНА ГЕНЕТИКА ЗА РЕКОРДНИ ДОБИВИ! SOUFFLET SEEDS гарантира качествена селекция семена с най-висок генетичен потенциал за високи добиви.

Никола Бетрикс - Mениджър проекти - Soufflet Seeds:

„За поредна година качествената селекция доказва на фермерите в Украйна, Русия, Полша, Чехия, Румъния и България своя висок клас и възвръщаемост на инвестициите. Сигурно решение дори и в един изключително труден климатичен контекст, пред който бяхме изправени тази година.“

Дору Чимпока - Международен Продуктов Мениджър

Нашата Философия:

SOUFFLET SEEDS е първокласна генетика, предлагаща селекция от високодобивни хибриди с най-добър генетичен потенциал, който отговаря на изискванията на нашите пазари и всички нужди на земеделските производители.

Цел:
Нашето портфолио SOUFFLET SEEDS е създадено, за да даде конкретно решение и да увеличи:

1. Продукцията от единица площ
2. Качеството
3. Рентабилността

Днес SOUFFLET SEEDS предлага разнообразно портфолио от хибриди царевица за зърно, силаж и биогаз, хибриди слънчоглед и зимна маслодайна рапица: 24 различни хибрида, достигнали до земеделците от Атлантическия океан до Уралските планини, с тенденция за непрекъснато развитие и обновяване на портфолиото.

Нашият технически опит, който се трупа в продължение на години и иновативният подход, който е в основата на SOUFFLET, ни дава предимството да отговорим на пазарните нужди.

Предоставяме нов подход за фермерите, с конкретно и професионално решение в зависимост от условията на фермата, която отглежда генетиката SOUFFLET SEEDS.

При избора си българските фермери могат да бъдат сигурни в инвестицията, която правят. Семената ни подлежат на стриктна заготовка и са сертифицирани след анализи в няколко независими европейски лаборатории преди да стигнат до вас. За да сме сигурни, че предоставяме най-добрата калибровка, кълняемост и добър фитосанитарен профил. Качеството е един от водещите ни приоритети за успех.
Помислили сме за всеки един етап от производството на семената. От перфектната заготовка до безопасното отваряне на торбите със системата за лесно отваряне „Easy open’’, в която ще се убедите сами напролет.

Последната иновация на SOUFFLET - технологията OptiSEED, е уникално интегрирано решение за третиране на семената и оптимизиране на добива, защото знаем, че успехът започва със семената.

Сигурна защита=Висок добивен потенциал

OptiSEED дава възможност да защитава и максимизира добивния потенциал от самото начало. Царевицата става по-устойчива: добре развита, за да издържи на множество предизвикателства, причинени от метеорологични условия, неприятели или болести. OptiSEED подобрява условието на развитие от самото поникване. Стимулаторът защитава приходите, времето и усилията, които инвестирате в културата.           

Балансираният комплекс от макро- и микроелементи в OptiSEED предоставя сигурна защита в първите етапи от развитието на културата.     

Стимулира кълняемата енергия и подобрява азотния метаболизъм на растенията. Стабилизира устойчивостта към суша в ранните етапи на растеж, осигурява дружно и бързо поникване. Всички тези ползи от стимулатора на Soufflet Seeds се дължат на комплекс от N, P, K, S, B, Fe, Mo и комбинация от аминокиселини в една безотказно работеща формулация.

SOUFFLET

Портфолиото ни от хибриди царевица в група на зрялост FAO 300 - FAO 550, е тествано и валидирано в мрежа от опитни платформи на европейско и национално ниво.

Адаптивни и пластични, тези хибриди са отлична възможност за всяко едно стопанство. Хибридите се развиват отлично в педоклиматичните условия на България, характеризирайки се с много добра приспособимост в условия на суша, все по-често присъстващи на полето. С оптималното усвояване на всеки килограм азот, а също и отлична способност за бързо влагоотдаване и високодобивност. Компоненти, които ни осигуряват гарантиран добив и отплащащи се инвестиции.

Слънчоглед: Стартираме кампанията на 2021 г. с нови слънчогледови хибриди, за да отговорим на нуждите на пазара с всички видове технологии: Експрес, Клиърфийлд, Клиърфийлд Плюс, които допълват хибридите ни с конвенционална технология.

Стабилни във всички среди на отглеждане, високодобивни Клиърфийлд и експрес хибриди.

SOUFFLET предлага решение за всеки тип технология. Фермери от цялата страна споделят добрите си резултати от нашите хибриди в неблагоприятна година като тази.

ЗП Ромил Витомиров /Видин/ - хибрид Cooper (Клиърфийлд) – 377 кг/дка/11,5 % влага

ЗП Цветанка Георгиева /Плевен/ - хибрид Cooper (Клиърфийлд) – 258 кг/дка

КЗУ Доверие /Хасково/- хибрид Cooper (Клиърфийлд) - 367 кг/дка

ЗП Димитър Деков /Силистра/ - хибрид Tecadra (Експрес) – 370 кг/дка/7,0 % влага

Рапица: Днес фермерите избират между 4 хибрида от различни групи по зрялост. Конвенционални хибриди, които позволяват по-голяма гъвкавост в отглеждането на рапица в стопанството: ADDITION, ESTELIA, OLIMPICO, MIAMI.

Доверете се на хибридите SOUFFLET SEEDS, качеството е най-важно за нас!

Ние, от SOUFFLET, сме винаги близо до вас. Оправдали сме доверието през годините чрез нашите директни продажби и стабилни бизнес отношения със земеделски производители от цялата страна. И тази година подкрепяме българския земеделски производител с кампанията ни за ранна заявка на хибриди царевица. Предлагаме цялостно решение в стопанството: от сеитба до жътва!

 

SOUFFLET

ЗАЯВКА НА СЕМЕНА ЦАРЕВИЦА ДО 31.12.2020

ОТСТЪПКИ В ЦЕНАТА ДО 25 лв./торба!

Нашият екип от професионалисти е винаги близо до вас, не се колебайте да се обърнете към тях за консултации и въпроси.

Вие познавате вашите полета, ние познаваме нашите хибриди. Нека извлечем най-доброто и приложим най-печелившата технология!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.