1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. AGCO представи новата глобална технологична стратегия FuseTM Technologies

AGCO представи новата глобална технологична стратегия FuseTM Technologies

Новата стратегия ще доведе до намаляване на разходите за материали, по-голяма ефективност и рентабилност

Компанията AGCO обяви нова глобална корпоративна инициатива, която обхваща всички аспекти на технологията – за едно по-прецизно земеделие. Чрез новите продукти и услуги на AGCO земеделските производители могат да оптимизират своите операции.

Всеобхватната нова глобална технологична стратегия на AGCO се нарича FuseTM Technologies и предоставя на професионалните производители на безпроблемно взаимодействие между всички техни селскостопански машини, независимо от модела. Новата стратегия на компанията ще спомогне за по-голяма точност и предоставяне на правилни решения за по-прецизно селско стопанство. Това ще доведе до намаляване на разходите за материали, по-голяма ефективност и рентабилност. Системите AgCommandTM и VarioDoc TM ще управляват данните, а Auto-Guide TM 3000 и VarioGuideTM ще насочват автоматично работния процес. Развиващата се стратегия е основен фокус на Fuse Technologies, с цел да се гарантира "отворен" подход към технологията и оборудването в AGCO. Взаимодействието между доставчиците на услуги се извършва посредством Farm- информационна система за управление - софтуер, който вече се използва с доверие от клиентите на AGCO.

„Fuse е инвестиция в световен мащаб и ще предостави ефективни технологични решения, каза Мартин Рихенхаген, председател, президент и главен изпълнителен директор на AGCO. – Ние се стремим към удвояване на ресурси в ключови области, които ще доведат до иновации в нови продукти и услуги", допълни той.

„Благодарение на технологията на AGCO обещанието на Fuse Technologies е за качествено и прецизно земеделие. Тази иновативна технология ще помогне за трансформиране на предприятията на нашите клиенти чрез иновации, интеграция и засилена оптимизация, което ще доведе до подобряване на производителността и рентабилността, каза Ерик Хансотия, старши вицепрезидент на Advanced Technology Solutions (ATS).

Системата Fuse Technologies включва:

• AGCO Brands: AGCO е глобален доставчик на решения за селското стопанство. Доказалата се марка и качествените продукти, изграждат визията на AGCO – „Високотехнологични решения за професионалните фермери по целия свят."

• On & Off Technologies съвет: Безпроблемно интегрирате на всички селскостопански активи, което води до по-високи добиви, по-малко разходи за материали и по-големи печалби.

• Поддръжка & обучение: Глобалният център за клиенти поддържа техниката и чрез обучението клиентите получават опит и по-голяма ефективност в своята работа.

• Дилърска мрежа: Една от най-обширните мрежи в света дава глобален достъп и поддръжка - по всяко време, на всяко място.

• Доставчици на услуги: Можете да се свържете с предпочитани доставчици на услуги и да се насладите на свободата и удобството на работа с местни бизнес партньори на които имате доверие.

„Fuse Technologies ще предостави възможност за по-дълбока интеграция с нашите доставчици на технологии, както и ще въздейства на всички етапи от жизнения цикъл на предприятие планиране, засаждане, растежа на семена, прибиране на реколтата и зърното", заяви Мат Рушинг, вицепрезидент на продуктовото управление на AGCO. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.