1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. BOXING OFFER 1+3 - Оферта за пакет машини на изплащане от Оптиком

BOXING OFFER 1+3 - Оферта за пакет машини на изплащане от Оптиком

Сухото време и липсата на влага в почвата през тази година поставят земеделците в ситуация, в която новата реколта ще зависи от качествената обработка за кратък период от време. В много от стопанствата ще е нужна нова или допълнителна техника, за да могат да се справят в срок с агротехническите мероприятия.

В помощ на земеделците Оптиком стартира специална кампания: BOXING OFFER 1+3- Оферта за пакет машини на изплащане, която предоставя възможност да се вземе пълна окомплектовка с машини, нужни за бързо и качествено извършване на земеделските дейности в тежките полеви условия на тази есен. Предложението е особено изгодно, защото дава възможност земеделците да разсрочат инвестицията си, като я изплащат на 8 равни вноски от по 17 000 лв за 24-месечен срок.

offer

Димитър Петров, търговски директор на Оптиком, представи BOXING OFFER пакета:

 

“С предоставянето на този пакет машини подходихме изцяло с мисъл за нашите земеделци, които наистина са в една много трудна ситуация тази есен. Чрез пакета, ние искаме да дадем възможност есенните обработки да станат бързо и навреме, тъй като в момента на много от стопаните не им достига нужната техника, за да се вместят в агротехническите срокове. Ние предоставяме един пакет, който решава този проблем - земеделците могат да започнат работа веднага с машините, тъй като те са налични в нашите бази и да разсрочат инвестицията, така че да бъдат максимално облекчени.”

 

Комплектът с машини включва:

  • Трактор McCormick X6.430

  • Плуг OVLAC LV3

  • Сеялка СЗ-4-06

  • Дискова брана ELVORTI 3,2 м

 

Трактор McCormick X6.430

Трактор McCormick X6.430

Този трактор ще отговори на всичките Ви очаквания. McCormick X6.430 e оборудван с Power Plus за увеличаване мощността на двигателя при определени условия до 133 к.с. Двигателят е BETAPOWER с технология SCR, а трансмисията е XtraShift. Кабината е ефективно изолирана за намаляване на шума, климатизирана, с удобно интегрирани контроли за лесен достъп, предлага комфортна среда и отлична видимост за дълги часове на полето.

Плуг OVLAC LV3

Ovlac

Плуговете OVLAC са с доказано качество на изработка и качество на оранта. Плугът е с плаваща теглична греда, което е изключително ефективно, надеждно и просто решение, позволяващо целият плуг да се тегли само от една точка и той да се саморегулира, т.е. да оре от собствената си "геометрия". По този начин автоматично се компенсира неустойчивата работа и страничното "теглене" на плуга. Крайният резултат е устойчиво праволинейно движение на трактора, минимално износване на работните органи и снижен разход на гориво. Защита – болтова, автоматична “нон стоп” с плоски пружини или хидравлична.

Сеялка СЗ-4-06

Evolti

Сеялките за слята повърхност от серията Astra са предназначени за сеитба на зърнени и зърнено-бобови култури, които са оборудвани с бункер за торовнасяне. В зависимост от работната им ширина, производителността е от 36 до 72 дка/час. Работната скорост за качествена сеитба е от 9 до 12 км/ч. Натискът на всеки изсяващ ботуш при серията Astra е до 60 кг. Сеялките Elvorti от серията Astra са оборудвани с трансмисионен механизъм (вариатор), благодарение на който лесно и бързо се прави регулиране на нормите за посев и торове.

Дискова брана ELVORTI 3,2 м

 

Brana

Тази дискова брана ще ви осигури енергоспестяваща обработка на почвата преди сеитба на зърнени, технически и фуражни култури. Ще постигнете качествено унищожаване на плевели и наситняване на остатъци след жътвата, която раздробява, изравнява и уплътнява почвата.

За повече информация се обръщайте към търговците на Оптиком:

Стара Загора: 0889 431 289; 0882 948 304

Хасково: 0887 779 170

Пловдив: 0887 297 845

Плевен: 0887 712 999

Павликени: 0888 113 119

Монтана: 0889 333 554

Разград: 0889 414 196

Ямбол/ Карнобат: 0884 110 617

Добрич: 0886 189 960; 0887 407 347

 

Или да намерите повече информация на: www.opticom-bg.com

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.