1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. БУЛАГРО МАШИНИ и PÖTTINGER - 15 ГОДИНИ УСПЕШНО ПАРТНЬОРСТВО

БУЛАГРО МАШИНИ и PÖTTINGER - 15 ГОДИНИ УСПЕШНО ПАРТНЬОРСТВО

Австрийската компания за почвообработваща техника PÖTTINGER отбелязва 15 години на българския пазар

Регионалният мениджър по продажбите в PÖTTINGER – г-н Йоханес Щойбер, който дойде в България специално за изложението БАТА АГРО 2017, сподели: „Прикачната техника на  PÖTTINGER може да се използва за всякакъв тип почва и спестява пари, защото има продължителен живот и е стабилна и устойчива. Машините ни са прецизни и спестяват време на фермерите. Обърнете внимание и на изключително високото качество на боядисване, сравнимо с това в автомобилната индустрия. Всяка година 5% от оборота на концерна се инвестира в иновации.“

По време на изложението г-н Щойбер обяви страхотна новина за всички фермери – от 1-ви август тази година Пьотингер и Булагро Машини ще предложат удължен гаранционен период от две години за всички машини от портфолиото на бранда. „От една страна ние произвеждаме висококачествени машини, от друга – българските фермери ще разполагат с техника с дълъг живот“. През тази година Пьотингер и Булагро Машини празнуват 15 години ползотворно сътрудничесво в България. За този период марката успя да се наложи като една от най-предпочитаните сред родните земеделци. „Българските фермери търсят качествени машини, а Булагро могат да им ги предложат – при това на добри цени“ – увери г-н Щойбер.

За да отбележат подобаващо юбилея, в началото на юни Булагро Машини заведоха група от свои клиенти в централата на Пьотингер в Грискирхен, Австрия. Посрещна ги самият изпълнителен директор г-н Heinz Pöttinger, който им разказа за историята на компанията и плановете й за развитие и разрастване. Фермерите получиха уникалната възможност да разгледат фабриката на концерна, да се докоснат до детайлите от производствения процес и да научат за разработваните в момента технологични иновации. Особен интерес предизвика обиколката на производствената база, където гостите видяха с очите си как се постига високото качество на техниката Pöttinger – от създаването и тестването на виртуални прототипи, през изработката на отделните елементи, до прецизното боядисване и финалното сглобяване на машините. Посетителите с възторг наблюдаваха как се извършват продължителните тестове за качество и издържливост на всеки детайл от машините в най-модерния и уникален за Европа тестов център. Тази технология гарантира отличното представяне на селскостопанската техника и надеждността й на полето.

Програмата на българските гости включваше още посещение на красиви исторически и природни забележителности на Австрия, както и специална вечер, посветена на петнадесетгодишния юбилей, организирана от домакините.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.