1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Двоен успех за Case IH

Двоен успех за Case IH

Втора престижна награда за новата серия Magnum 380 CVX

Иновативния трактор Case IH Magnum 380 CVX е отличен за “Машина на годината 2015” на SIMA в Париж. След успеха на EIMA 2014, и експертното жури на terre-net призна технологичните постижения. Ефективна защита на почвата и висока производителност с Magnum Rowtrac.

След наградата за “Трактор на годината” на EIMA в Болоня миналата есен, Case IH Magnum 380 CVX сега бе отличен за “Машина на годината 2015” на SIMA в Париж. “Този двоен успех определено ни кара да се гордеем: рядко се случва една машина да получи тези две награди и то една след друга”, каза Андреас Клаузер, президент на Case IH, на церемонията по награждаването на изложението SIMA.

Престижната награда “Машина на годината”  се дава от 1997 година за отличителни технологични постижения в областта на земеделската техника. Победителят за 2015 Magnum 380 CVX бе определен от 19 независими журналисти от търговски списания в различни европейски държави. Списъкът с иновативни продукти включваше 94 попълнения в 17 различни категории, като  Case IH Magnum 380 CVX се отличи в сегмента от 280 до 400 к.с..

Впечатляващо доказателство за непрекъснато развитие

“Серията Case IH Magnum е представена за първи път през 1987 година и оттогава непрекъснато търпи подобрения, като стъпка по стъпка се увеличава производителността, намалява се консумацията на гориво и вредни емисии, подобрява се комфорта за оператора и по този начин се оптимизира възвращаемостта на инвестицията за собствениците”, каза маркетинг мениджъра Дан Стюарт. “Без да се преувеличава,  можем да кажем, че 27 години трактори Magnum – и две такива награди след този период – са ясно доказателство за постиженията на нашите специалисти.

Новият Magnum 380 CVX е със CVX безстепенна трансмисия, лесен за употреба мултифунцкионален лост, нови пакети LED светлини и разбира се иновативната опция “Rowtrac”, която осигурява предимството от мощността на веригите, но с по-малко увреждане на почвата в сравнение с други верижни трактори. “Да получим две такива награди втори път – малко преди и по време на Международната година на почвите – показва, че нашето иновативно и “нестандартно мислене” се оценява от специалистите, които са добре запознати с предизвикателствата, тенденциите и развитията в селскостопанската техника. Щастливи сме, че всичко това днес се удостоява с наградата “Машина на годината 2015””, завърши Андреас Клаузер.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.